INFORMAȚII

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este nevoie să apelezi la un serviciu de mentenanță și reparații pentru seminee și sisteme de încălzire?

Da, este important să ai un serviciu de mentenanță și reparații pentru seminee și sisteme de încălzire. În timp, semineele și sistemele de încălzire pot suferi uzură și pot dezvolta probleme, iar o mentenanță regulată poate preveni problemele majore și poate asigura că sistemul tău de încălzire funcționează eficient și în siguranță. În plus, în cazul în care apar probleme, este important să le remediezi cât mai curând posibil, pentru a evita deteriorarea semineului sau a sistemului de încălzire, precum și riscul de incendiu. Echipa noastră de specialiști în montaj și mentenanță poate oferi servicii profesionale de întreținere și reparații pentru a asigura buna funcționare a semineelor și sistemelor de încălzire.

Care este procesul de instalare și cât timp durează?

Procesul de instalare depinde de tipul de șemineu și de necesitățile specifice ale fiecărui client. În general, procesul de instalare poate dura între câteva ore și câteva zile, în funcție de complexitatea proiectului. Echipa noastră de experți va analiza nevoile dumneavoastră și va oferi o estimare a timpului de instalare specific proiectului dumneavoastră.

Care este timpul mediu de livrare pentru produsele dvs.?

Timpul mediu de livrare pentru produsele Splendfire variază în funcție de disponibilitatea stocului și de locația de livrare. În general, livrarea standard în România durează între 1 și 3 zile lucrătoare. În cazul în care produsul nu este disponibil în stoc sau livrarea trebuie să fie făcută în afara țării, timpul de livrare poate fi mai mare. Echipa noastră va comunica cu dumneavoastră timpul de livrare estimativ în momentul plasării comenzii.

Este necesar să apelezi la personal autorizat pentru montajul unui șemineu?

Da, este necesar să apelezi la personal autorizat pentru montajul unui șemineu. Montajul necorespunzător poate fi periculos și poate duce la deteriorarea semineului sau a sistemului de încălzire, precum și la riscul de incendiu. Echipa noastră de experți este autorizată să efectueze montajul semineelor și sistemelor de încălzire și are experiența și cunoștințele necesare pentru a asigura o instalare sigură și eficientă.

FORMULAR CONTACT

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ CU NOI

Calitate de top

Gama variată

Servicii complete

Eco Design

Coș de cumpărături
Începe să tastezi pentru a vedea produsele pe care le cauți.
Magazin
0 Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu